Kerstzaalvoetbaltoernooi in Den Asseldonk

Print
Kerstzaalvoetbaltoernooi in Den Asseldonk
Wellerlooi / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen uit de gemeente Bergen komen tijdens de kerstvakantie in actie voor het 42ste kerstzaalvoetbaltoernooi. Dit indoorevenement vindt plaats van donderdag 27 december tot en met zaterdag 29 december in sporthal Den Asseldonk. De organisatie is dit keer in handen van voetbalvereniging Resia uit Wellerlooi.

Vanaf donderdag 27 december strijden ongeveer zesenveertig jeugdteams van EWC uit Well, HRC uit Afferden, Resia uit Wellerlooi, Stormvogels uit Siebengewald en Montagnards uit Bergen om de bokalen. De mini F-teams (JO07) openen dit toernooi donderdag 27 december om 10.30 uur. De overige teams komen in de loop van donderdag en vrijdag in actie. Op de finaledag, zaterdag 29 december, start om 10.30 uur de penalty-trofee. Aansluitend vinden de finalewedstrijden plaats. De prijsuitreiking van het kerstzaalvoetbaltoernooi is omstreeks 17.00 uur. Albert Thijssen uit Bergen stelde dit jaar de sportiviteitsbeker ter beschikking.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen