Eigen pand voor Koninklijke Visio

Print
Eigen pand voor Koninklijke Visio

Viso is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen en geeft onder andere advies over het gebruik van hulpmiddelen. Afbeelding: Koninklijke Visio

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek -

Visio Revalidatie & Advies in Sittard-Geleen is verhuisd naar een eigen huurpand aan de Arendstraat 1A in Sittard. De nieuwe locatie is met auto en openbaar vervoer goed te bereiken.

De looproute naar de entree is veel korter en cliënten kunnen gratis parkeren voor de deur. Ook de Visio-steunpunten in Maastricht en Roemond hebben een nieuw adres.

In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen te maken met blijvende slechtziendheid of blindheid. Voor de persoon zelf en zijn of haar omgeving kunnen de gevolgen van een visuele beperking ingrijpend zijn.

De professionals van Visio geven advies en informatie over hulpmiddelen en de mogelijkheden van onderzoek en revalidatie. Elke woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur is er een inloopmiddag in Sittard waar iedereen vrijblijvend terecht kan met korte vragen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen