Verkoop kaartjes tweede ‘De Proos’ van het seizoen

Print
Verkoop kaartjes tweede ‘De Proos’ van het seizoen

Steevast uitverkocht, De Proos. Afbeelding: Facebook De Proos

Helden -

De Proos, het live amusementsprogramma op de zondagmiddag, beleeft op 20 januari de tweede editie van het seizoen. Kaartjes zijn vanaf 15 december te koop.

Het succesvolle concept, de edities zijn steevast uitverkocht, wordt ook dit seizoen weer aangehouden. Vijf uiteenlopende gasten uit Peel en Maas worden geïnterviewd door Robert Janssen met als side-kick Marijke Gijsen. Er is muziek van Kate Moon en Sandra Korsten en iets bijzonders van de kok. Zaterdag 15 december tussen 10.00 en 12.00 uur is de voorverkoop van de kaartjes voor de eerste Proos bij Kerkeböske. Vanaf 12.00 uur zijn de kaartjes te koop bij Plus in Helden en bij Kerkeböske in Helden à 10 euro. De 200 beschikbare kaarten zijn niet te reserveren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen