‘Bienders op de Buhn’ in Siebengewald

Print
‘Bienders op de Buhn’ in Siebengewald

De eerste editie was een groot succes. Afbeelding: Bessembienders

Siebengewald -

De voorverkoop van de zittingsavonden van carnavalsvereniging De Bessembienders uit Siebengewald start zaterdag 15 december vanaf 10.00 uur. Deze avonden zullen voortaan onder de naam ‘Bienders op de Buhn’ doorgaan.

Met het 5x11 jarig jubileum hielden de Bessembienders voor de eerste keer een jubileumshow. Een groot succes zo bleek met twee uitverkochte avonden. En met alleen maar Siebengewaldse artiesten. Daar komt nu dus een vervolg op.

‘Bienders op de Buhn’ wordt vrijdag 1 en zaterdag 2 februari gehouden. Een kaartje kost 10 euro en met een hapjesarrangement 14 euro. De kaartjes worden op stoelnummer verkocht. Dus als je met een groep wil komen koop dan de kaartjes tegelijk. De voorverkoop is in MFC De Klaproos te Siebengewald.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen