Afsluiting muziekproject BS De Kameleon Weert

Print
Afsluiting muziekproject BS De Kameleon Weert

Goed luisteren naar de dirigent! Afbeelding: Facebook De Kameleon

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Ter afsluiting van een periode vol muziek treden de Stedelijke Harmonie Sint Antonius en leerlingen van De Kameleon samen op.

De Stedelijke Harmonie St. Antonius verzorgde de afgelopen periode muzieklessen op Basisschool De Kameleon. Op 19 december om 19.00 uur geven de blokfluiters, het schoolorkest én het schoolkoor een kerstconcert samen met het opleidingsorkest van de Stedelijke Harmonie, om het schoolproject af te sluiten. En niet zomaar een kerstconcert. Er wordt door de hele school een kerst-toneelspel gespeeld waarbij alle verschillende orkesten en het koor om de beurt en gezamenlijk de muzikale invulling verzorgen.

Kinderen uit groep 4 kregen blokfluitles en kinderen uit groep 5 kregen vijf lessen noten lezen, vijf instrumentlessen waarbij ze konden kiezen uit trompet of klarinet en daarna vormden ze samen een orkest en oefenden ze nog eens vijf weken op school.

Iedereen is welkom om bij het concert aanwezig te zijn. De deuren gaan open om 18.45 uur en om 19.00 uur gaat het concert van start.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen