Zanggroep Vocus luidt de kerst in

Print
Zanggroep Vocus luidt de kerst in

De dames van de zanggroep kijken uit naar de kerstoptredens. Afbeelding: Vocus

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De dames van Zanggroep Vocus uit Weert met Marijke Berkers als dirigente hebben de komende kerstperiode twee optredens op het programma staan.

Op donderdag 20 december verzorgen ze vanaf 19.00 uur een Kerstviering in Zorgcentrum Rust in Roy, in Stramproy, met eigen liedjes, bekende kerstnummers, die door iedereen kunnen worden meegezongen, afgewisseld door gedichten en kerstverhalen.

Kerstsamenzangdienst

Op zondag 23 december is Zanggroep Vocus te beluisteren tijdens de Oecumenische Kerstsamenzangdienst, aanvang 16.00 uur, in de Bethelkerk, Maaspoort 30 in Weert. Verdere Muzikale medewerking wordt verleend door het Bethelkoor o.l.v. Jefta van Garderen. De koren worden op de piano begeleid door Marius Reijnoudt. Daarnaast zal dit jaar voor het eerst ook het Kinderkoortje van de Bethelkerk o.l.v. Diana Hilgers optreden. Zij zullen ook het Vredeslicht uit Bethlehem binnenbrengen. Bij het naar huis kan iedereen, die dat wil, een lantaarntje met een lichtje, aangestoken aan het Vredeslicht, meenemen naar huis.

Info: www.zanggroepvocus.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →