Kerstconcert in de St. Martinuskerk te Linne

Print
Kerstconcert in de St. Martinuskerk te Linne

Het Clarinet Choir Weert. Afbeelding: Eigen foto

Linne -

Mannenkoor St.Caecilia Linne geeft zaterdag 22 december haar traditioneel kerstconcert in de parochiekerk St. Martinus van Linne.

Dit jaar met medewerking van het Clarinet Choir Weert dat bestaat uit twintig klarinettisten en twee slagwerkers. Het Clarinet Choir staat onder leiding van John van Peij. Het Clarinet Choir brengt met Mannenkoor St.Caecilia Linne een aantal werken ten gehore maar ook solowerken.

De Linnerzengers, een onderdeel van het mannenkoor, verzorgen in het voorprogramma een aantal eigentijdse kerstliederen. De Linnerzengers staan onder leiding van Ger Linssen.

Leen Boogaard van het mannenkoor bespeelt het kerkorgel, Ben van Daal begeleidt het koor op piano. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Piet Tobben en de declamatie wordt verzorgd door Marianne Slabbers-Bongers. Het concert begint om 19.30 uur in de parochiekerk te Linne. Toegang is gratis.

Info: www.mannenkoorlinne.nl en www.clarinetchoirweert.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →