Verkeersborden in trek bij dievengilde

Print
Verkeersborden in trek bij dievengilde

Borden verdwenen al in Bemelen, Sint Geertruid en Klein Welsden Afbeelding: Facebook Politie Heuvelland

Noord-Limburg / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Gulpen -

In het Heuvelland zijn de afgelopen periode op verschillende plaatsen verkeersborden bij wegwerkzaamheden ontvreemd.

In Bemelen werden tussen 29 oktober en 1 november hekwerken met hieraan bevestigde verkeersborden gestolen, in Sint Geertruid tussen 5 november en 28 november rijplaten en in Klein Welsden tussen 12 november en 7 december hekwerken en verkeersborden.

“Verkeersborden worden bij wegwerkzaamheden geplaatst voor de veiligheid van de weggebruiker. Het is dan ook een kwalijke zaak dat deze diefstallen worden gepleegd. Wij willen graag weten wie er verantwoordelijk is voor deze diefstallen”, aldus de Politie Heuvelland.

Wie meer weet over deze diefstallen kan bellen naar 0900-8844 (of anoniem: 0800-7000).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen