Jubileumeditie Jumping Indoor Leunen

Print
Jubileumeditie Jumping Indoor Leunen

Alle winnaars ontvangen een taart vanwege de jubileumeditie. Afbeelding: Jumping Indoor Leunen

Leunen / Kronenberg -

De tiende editie van Jumping Indoor Leunen vindt plaats in het weekend van 4 tot en met 6 januari. De organiserende vereniging Rijvereniging Ons Genot pakt uit.

De locatie van dit jaarlijks terugkerend evenement is Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Vorig jaar is er voor het eerst uitgeweken naar een locatie buiten de gemeente Venray. De accommodatie in Kronenberg is van alle gemakken voorzien. Kim Verstappen en Mélanie Gommans uit Venray zorgen al een aantal jaren voor de werkzaamheden op het secretariaat. Kim: “Ons doel is dat alle deelnemers na een fijne wedstrijd weer tevreden huiswaarts keren. En dat is tijdens de negende editie goed gelukt. We zijn aangenaam verrast, dat we zoveel overweldigende reacties hebben mogen ontvangen van de deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers. Daardoor hebben we besloten om onze jubileumeditie van Jumping Indoor Leunen 2019 weer te organiseren in Kronenberg.”

Taart

Mélanie vervolgt: “We zorgen er ieder jaar voor dat de prijswinnaars mooie extra prijzen ontvangen zoals dekens, hoofdstellen, singels en andere gebruiksvoorwerpen. Dit jaar zullen we alle eerste prijswinnaars ook extra nog een taart aanbieden, zodat ze hun overwinning en ons jubileum kunnen vieren.”

1200 Inschrijvingen

Tijdens de driedaagse wedstrijd verschijnen dagelijks 600 deelnemers aan de start. Er zijn het hele weekend springrubrieken in alle klassen voor de paarden en op zondag ook alle springrubrieken voor de pony’s. “We waren enorm verrast dat we na 24 uur, al meer dan 1200 inschrijvingen hebben mogen ontvangen. De eerste rubrieken zitten al vol. Ongelofelijk, dit hadden we niet durven dromen”, aldus Kim.

Jumping Indoor Leunen 2019 biedt van vrijdag 4 tot en met zondag 6 januari een dagvullend programma met spring- en selectiewedstrijden voor pony’s en paarden (van 8.00 uur tot 21.00 uur). Maar daar blijft het niet bij. Mélanie: “Op vrijdagavond organiseren we aansluitend manegevoetbal en op zaterdagavond een showrubriek sponsorteamspringen, heel spectaculair en spannend. Op zaterdagavond is er een vip-avond voor de sponsoren.“

De toegang voor publiek is op alle dagen gratis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →