Instructeur neemt afscheid van fanfare De Maasoever Roosteren

Print
Instructeur neemt afscheid van fanfare De Maasoever Roosteren

Tijdens het kerstconcert staat Robert van Hooy voor het laatst voor de groep. Afbeelding: Facebook

Roosteren / Noord-Limburg -

Robert van Hooy neemt na 25 jaar afscheid als instructeur bij de drumband van fanfare De Maasoever in Roosteren. Dit doet hij tijdens het traditionele kerstconcert.

Op vrijdag 21 december sluit fanfare De Maasoever het muzikale jaar af met een kerstconcert dat rond de klok van 19.30 uur begint in de kerk van Roosteren. Na de ontvangst met traditionele kerstliederen spelen de jeugdfanfare en de blokfluiters onder leiding van Louis Wilhelmus. Dit jaar zal ook de drumband ‘acte de présence’ geven, als afscheidsconcert van instructeur Robert van Hooy, die na 25 jaar trouwe dienst het dirigeerstokje overdraagt. Speciale gasten zijn het koor ‘Novi Cantus’ uit Ohé en Laak onder leiding van Peggy Smeets, die eerder als dirigente in Roosteren actief was. Fanfare de Maasoever sluit de avond af in een ‘grande finale’ met jeugdfanfare en koor.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →