Koor verbindt jong en oud

Print
Koor verbindt jong en oud

Afbeelding: Getty Images

Heerlen / Hoensbroek -

Het Care & Culture Sevagramkoor treedt maandag 10 december op in zorgcentrum Oranjehof. Het optreden vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur in de Gasterie, Vullingsweg 54 in Heerlen.

Het koor maakt met muziek verbinding tussen jong en oud. Kinderen van de basisschool De Tovercirkel, buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en de bewoners van het zorgcentrum zelf zijn zeven weken lang op maandagmiddag samengekomen om te repeteren. Nu is er dus een optreden.

Verbaasd

De kinderen hebben op deze manier ook kennisgemaakt met de ouderenzorg. Ze waren, aldus Sevagram, verbaasd over de vitaliteit van de ouderen en het moderne zorgcentrum, waar ze een heel ander beeld van hadden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen