Voetgangster gewond door slippende auto: bestuurder rijdt door

Print
Voetgangster gewond door slippende auto: bestuurder rijdt door

Afbeelding: Facebook politie Heuvelland

Valkenburg / Berg / Walem / Maastricht / Itteren / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Noord-Limburg -

Een vrouw is zondagavond in Valkenburg gewond geraakt vanwege een slippende auto in de straat.

Het incident deed zich even voor half zeven voor op de Neerhem. Volgens de politie schrok de voetgangster zo hevig van de slippende wagen dat ze ongelukkig ten val kwam.

De automobilist raakte vermoedelijk in een slip door de hoeveelheid water, die na de langdurige regenval op de weg was blijven liggen. De bestuurder van de grijze Jeep Wrangler, met geblindeerde achterramen, is niet voor de gewonde vrouw gestopt.

Ambulancepersoneel heeft zich over haar ontfermd en eerste hulp geboden. De politie roept de automobilist en mogelijke getuigen op om zich te melden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen