Kerstconcert in Leunen

Print
Kerstconcert in Leunen

Sfeerimpressie van het kerstconcert 2017. Afbeelding: Liesbeth Lucassen

Leunen -

De Catharinakerk in Leunen is op zondag 23 december de locatie voor het jaarlijkse kerstconcert van Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide.

Het orkest krijgt vocale ondersteuning van Annabel van Casteren, zangeres, actrice en songwriter ook bekend onder de artiestennaam Anna Joan. „Het kerstconcert belooft ook dit jaar weer een muzikaal spektakel te worden. Verschillende kerstklassiekers zullen de revue passeren, alsook hedendaagse arrangementen. Er is in ieder geval voor ieder wat wils”, volgens de organisatie. Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren open. Na het concert is er een samenzijn in het café van MFC De Baank. De entreekaartjes à €5,- zijn te koop bij Boerderij ‘t Platteland in Veulen, Herenkapsalon Gielens in Heide en eNJee Kappers in Leunen.

https://www.harmoniestcatharina.nl/video/

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen