Familie betaalt 7.400 euro per maand voor iemand die mee op vakantie gaat en foto’s maakt

Print
Familie betaalt 7.400 euro per maand voor iemand die mee op vakantie gaat en foto’s maakt

Fotograaf gezocht om de familie overal ter wereld vast te leggen. Foto ter illustratie. Afbeelding: Shutterstock

Ga je graag op reis en kan je mooie foto’s maken? Dan is deze baan misschien iets voor jou. Een rijke familie zoekt iemand die hen wil vergezellen op vakantie, en daar foto’s van kan maken. Je moet mee gaan duiken op de Malediven, skiën in de Alpen en naar carnaval in Rio de Janeiro.

De vacature staat op Perflocal, een website waar je fotografen kan boeken, schrijft Het Laatste Nieuws. De organisatie achter Perflocal had zo’n baanaanbieding ook nog nooit gezien en ging achter de aanvraag aan. De familie biedt een jaarsalaris van 80.000 Britse pond, wat neerkomt op 7.400 euro per maand. De familie neemt alle kosten voor reizen, hotels en eten op zich en je krijgt 30 vakantiedagen. De klus start in februari. Je krijgt een contract voor 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Volgens de aanbieding is het een ‘geweldige kans’, maar vereist de baan ook een ‘grote inzet’. De geschikte kandidaat werkt maximaal 10 uur per dag en moet prachtige familiemomentjes vastleggen op beeld. Daarvoor moet je bereid zijn om (soms meteen) naar het buitenland te reizen, waar je per reis maximaal drie maanden verblijft. Soms keer je maar voor enkele dagen terug naar huis voor je opnieuw vertrekt.

Carnaval in Rio

,,We reizen naar plaatsen in Europa, Amerika, Zuid-Amerika en Australië, waar we vakantiehuizen en andere woningen bezitten”, laat de familie weten. ,,De fotograaf vergezelt ons naar Formule 1 races in Monaco en Abu Dhabi, gaat mee duiken in de Malediven, naar carnaval in Rio De Janeiro en op skivakantie in het Franse Val d’Isère.”

Wie in aanmerking wil komen, heeft wel vijf jaar ervaring nodig met het maken van ‘lifestyle-fotografie’. Zij die op de shortlist terechtkomen, kunnen rekenen op een strenge controle van hun achtergrond. De familie zelf wil anoniem blijven, omwille ‘van de baan van de vader’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen