‘Southern Voices in Winter Concert’ in Heel

Print
‘Southern Voices in Winter Concert’ in Heel

Fluitiste Beate Matvejeva Afbeelding: Torna Cultura

Heel -

Muzikaal ensemble Southern Voices, wordt gevormd door Eline van den Broeke, Elmy Kremer en Aukje Pijper. Dankzij een gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan, terwijl ze solistisch alle drie hun eigen geluid overbrengen. Zowel klassieke als moderne muziek wordt door dit trio ten gehore gebracht.

Zondag 30 december is Southern Voices te gast in Heel met het programma ‘Southern Voices in Winter Concert’. Instrumentale intermezzo’s worden verzorgd door het door Lets toptalent Beate Matvejeva. Ze speelt vanaf haar zevende fluit en volgde haar Bachelor aan het Conservatorium Maastricht, waar ze in 2013 met lof afstudeerde. In juni 2018 deed ze haar Master-examen fluit, begeleid door de Koninklijke Harmonie van Thorn. Ook dit examen werd cum laude afgesloten. Beate werd op diverse concoursen en muziekfestivals met lof onderscheiden.

Aanvang om 14.30 uur in de St.-Stephanuskerk. De organisatie ligt bij Damesvereniging Heel en Torna | Cultura. Na afloop van het Winterconcert is er een informele ontmoeting tussen musici en bezoekers in de foyer van Cultureel Centrum Don Bosco. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de VVV-kantoren in Thorn, Roermond en Beesel-Reuver. Verder in Thorn bij ‘Buurtsuper Thoear’ en in Heel bij ‘Foto-Video Hans Sweegers’ en Boekhandel ‘Pages’. De entree bedraagt € 7,50. Kaarten zijn ook te koop aan de dagkassa bij de kerk. Meer info vind je hier.