Geleen

Eerste namen Glazen Huis bekend

Maartje Paumen heeft aangegeven langs te komen in Geleen om zo haar bijdrage te verlenen aan de 48 uur voor Petje af Zuid-Limburg. © Marjo van de Peppel-Kool

In het Burgemeester Damenpark staat van zaterdag 22 tot en met maandag 24 december een glazen huis om geld op te halen voor Stichting Petje af Zuid-Limburg. Een aantal bekende Limburgers heeft aangegeven een bezoek te komen brengen.

Paul Dolhain

Zo heeft oud-hockeyster Maartje Paumen aangegeven langs te komen. De officiële opening wordt verricht door Berry van Rijswijk, wethouder jeugdzorg van gemeente Sittard-Geleen. Tijn Bosch (13) uit Genhout draait het eerste half uur. Dit jonge talent werd onlangs Nederlands dj-kampioen in de categorie onder 18 jaar. Ook zullen wethouders van Schinnen en Heerlen aanwezig zijn aangezien Petje af ook daar actief is. Verder hebben dj Kicken en wielerverslaggever Sander Kleikers toegezegd te komen.

Niels Sievers, ambassadeur van Petje af Zuid-Limburg en bekend van The Voice Kids, sluit op maandag 24 december om 14.30 uur af met een optreden. Dan wordt ook het eindbedrag bekendgemaakt. Platen kunnen al worden aangevraagd via de website: www.48uurvoorpetjeaf.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal