Dodelijk ongeval Grashoek: Polen van achteren aangereden

Print
Dodelijk ongeval Grashoek: Polen van achteren aangereden

De Vliegertsdijk is momenteel afgesloten. Afbeelding: Angela Janssens

Panningen / Grashoek -

De twee doden en de gewonde die woensdagmorgen zijn gevallen op de Vliegertsdijk in Grashoek zijn Polen van middelbare leeftijd. De twee slachtoffers waren 50 en 52 jaar oud. De zwaargewonde man is 46. De drie woonden in Panningen en waren op de fiets op weg naar hun werkgever in Grashoek. Onderweg zijn ze van achteren aangereden.

De verslagenheid en verbijstering onder de andere Poolse werknemers is groot. Onder hen enkele familieleden van de slachtoffers, de echtgenote van een van de slachtoffers en een schoonbroer.

Zwaargewond Het derde slachtoffer is bij het ongeval zwaargewond geraakt en in kritieke toestand met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen