Kerstconcert EMM

Print
Kerstconcert EMM

EMM Wessem sluit met het kerstconcert haar succesvolle jubileumjaar af

Wessem / Midden-Limburg -

Koninklijke Harmonie Eendracht Maakt Macht (EMM) uit Wessem vierde afgelopen jaar haar 150-jarig bestaan. Dit jubileum werd onder het thema ‘Samenwerking en Verbinding’ samen met het verenigingsleven en de gemeenschap gevierd, met als hoogtepunt het jubileumweekend, in juni op de Maasboulevard. Een bijzonder kerstconcert - op zaterdagavond 22 december in de parochiekerk St. Medardus - vormt de hekkensluiter van het feestjaar van EMM.

De jeugdharmonie, drumband en het harmonieorkest presenteren zich met een programma dat aansluit bij deze donkerste tijd van het jaar. Tevens wordt vooruitgeblikt naar wat het nieuwe jaar gaat brengen. Bovendien kan het publiek nog een keer luisteren naar de uitvoering van de opdrachtcompositie ‘The Bridge’ van Hardy Mertens. De drumband staat bij deze gelegenheid voor de laatste keer onder leiding van Tim Aerdts die de drumband zeven jaar lang met verve geleid heeft en in die tijd ook vele jonge slagwerkers heeft opgeleid.

Het kerstconcert begint om 19.00 uur. Na afloop van het kerstconcert volgt een nazit op de Groenstraat waar de aanwezigen het glas zullen heffen op een geslaagd jubileumjaar.