Eerste boeken- en platenbeurs Eygelshoven in 2019

Print
Eerste boeken- en platenbeurs Eygelshoven in 2019

De plaat is weer populair... Afbeelding: De Limburger

Zuid-Limburg / Kerkrade / Eygelshoven -

De stichting ‘Eygelshoven door de Eeuwen heen’ houdt 5 januari de eerste boeken- en platenbeurs in het nieuwe jaar. De beurs is geopend van 11.00 tot 15.00 uur in de Oude Laethof, Putstraat 19 te Eygelshoven.

Er zijn dan veel boeken, platen en cd’s aanwezig. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie de verzameling bekijken.

Degenen die nog geen kalender met foto’s van Eygelshoven hebben, kunnen deze voor vijf euro op de boekenbeurs kopen. Verder zijn er ook nog kalenders te koop bij Chocolaterie Bruns en de firma Benly. Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met: Joep Prevo tel. 045-5351722. De boekenlegger is mogelijk gemaakt dankzij René Wijmenga.

Ook de scharenslijper is begin 2019 weer aanwezig. Hij zal alle weersomstandigheden trotseren om scharen, messen en tuingereedschap vlijmscherp te maken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →