Eerste boeken- en platenbeurs Eygelshoven in 2019

Print
Eerste boeken- en platenbeurs Eygelshoven in 2019

De plaat is weer populair... Afbeelding: De Limburger

Zuid-Limburg / Kerkrade / Eygelshoven -

De stichting ‘Eygelshoven door de Eeuwen heen’ houdt 5 januari de eerste boeken- en platenbeurs in het nieuwe jaar. De beurs is geopend van 11.00 tot 15.00 uur in de Oude Laethof, Putstraat 19 te Eygelshoven.

Er zijn dan veel boeken, platen en cd’s aanwezig. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie de verzameling bekijken.

Degenen die nog geen kalender met foto’s van Eygelshoven hebben, kunnen deze voor vijf euro op de boekenbeurs kopen. Verder zijn er ook nog kalenders te koop bij Chocolaterie Bruns en de firma Benly. Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met: Joep Prevo tel. 045-5351722. De boekenlegger is mogelijk gemaakt dankzij René Wijmenga.

Ook de scharenslijper is begin 2019 weer aanwezig. Hij zal alle weersomstandigheden trotseren om scharen, messen en tuingereedschap vlijmscherp te maken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen