Oliebollentocht Simpelveld op 30 december

Print
Oliebollentocht Simpelveld op 30 december

Natuurlijk worden onderweg oliebollen geserveerd. Afbeelding: Stefan Koopmans

Zuid-Limburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Nijswiller -

Wandelvereniging Noad uit Bocholtz houdt zondag 30 december samen met de Stichting Promotie Simpelveld de Oliebollentocht in en om Simpelveld. Het is voor de 33ste achtereenvolgende keer dat deze wandeltocht plaatsvindt.

Gekozen kan worden uit vier afstanden: de 7, 12, 15 en 18 kilometer.

Rust

Na de start vanuit Party Centrum Oud-Simpelveld in Simpelveld gaan de drie langere routes door het centrum van Simpelveld naar Rode Put. Vervolgens achter het voormalig klooster Damianum naar Walbroek, Prickart, Bocholtz en Bocholtzerheide waar de rust is in de kantine van de voetbalvereniging WDZ. De 12 kilometer wandelaars gaan daarna richting Baneheide en dan naar sportcomplex SV Simpelveld waar de tweede rust - mét oliebollen en warme chocolademelk - is. De 15 en 18 kilometer route verloopt na de rust via het Platebos naar Nyswiller, Baneheide en dan eveneens naar de SV Simpelveld voor de tweede rust.

Het vertrek vindt plaats vanaf Party Centrum Oud-Zumpelveld aan de Irmstraat 23. De 7 kilometer tussen 9.00 en 14.00 uur, de 12 kilometer tussen 9.00 en 13.00 uur en de 15 en 18 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur

De wandelaars dienen uiterlijk 16.00 uur weer terug te zijn aan het startpunt.

Meer info: www.wsv-noad.nl

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje