Verwarring over Nao ‘t Zuuje in Top 2000

Print
Verwarring over Nao ‘t Zuuje in Top 2000

Afbeelding: YouTube

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Het leek er even op dat get nummer Nao ‘t Zuuje van Lex Uiting geen plek had veroverd in de Top 2000.

Verschillende Venlonaren deden tijdens de stemweek op Facebook een oproep om op Nao ‘t Zuuje te stemmen. Dat schrijft Omroep Venlo. De gelijknamige documentaire zorgde begin dit jaar voor uitverkochte bioscoopzalen en was te zien op landelijke tv. Ook kreeg Nao ’t Zuuje de status van Kristallen Film.

Lees ook: Massale belangstelling voor vastelaovesfilm Nao ’t Zuuje

Flink wat mensen stemden op het liedje, maar dat leek niet voldoende voor een plek in de eindejaarslijst. Dat lag echter aan een haperende zoekmachine.

Fragmenten uit docu Nao ‘t Zuuje - Bron: De Limburger. Video: De Limburger

 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen