Muzikale kerstsfeer in Trefcentrum Aldenghoor

Harmonie Philomena sluit het jaar af in kerstsfeer.

Harmonie Philomena sluit het jaar af in kerstsfeer. © INGimage

Harmonie Philomena sluit het jaar traditioneel af met een kerstconcert op zondag 23 december. Net als vorig jaar vindt dit plaats in de grote zaal van Trefcentrum Aldenghoor.

Vera Feltges

Bezoekers worden om 14.30 uur muzikaal welkom geheten door de jongste leden van jeugdorkest G-junior en de blokfluitgroep. Aansluitend zal het jeugdorkest GJiO (bestaande uit jeugdleden van de harmonieën uit Haelen, Roggel en Heythuysen) met ongeveer 50 jeugdleden het concert openen om 15.00 uur. Na een korte pauze neemt Harmonie Philomena het muzikale stokje van de jeugd over. Als afsluiting zullen beide korpsen in een finale de bezoekers trakteren op kerstsfeer. Pastoor Dieteren heeft speciaal voor dit concert een korte kerstgedachte voorbereid. De zaal opent om 14.30 uur en bezoekers hebben gratis toegang. De middag wordt rond 16.30 uur afgesloten met een stuk kerstbrood.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee