Mekker-winterwandeling door Sint Joost

Print
Mekker-winterwandeling door Sint Joost

Het is afwachten of de winter zich laat zien tijdens de wandeling. Afbeelding: INGimage

Sint Joost -

Wie na de kerstdagen het binnenzitten beu is, kan op donderdag 27 december de pondjes er weer afwandelen. Op deze dag verzorgt Geiteclub Iris te Sint Joost de mekker-winterwandeling.

Er wordt gestart om 13.00 uur vanaf Café ’t Heukske aan de Rijksweg te Sint Joost. Iedereen is welkom bij deze wandelhappening. Wandelaars wordt wel geadviseerd om onderweg de ogen goed de kost te geven, want fotografie in combinatie met activiteiten/gebeurtenissen in 2018 zijn de rode raad bij de vragen/opdrachten. Dit jaar is er extra aandacht voor het natuurgebied Reigersbroek. De eerste helft van de tocht zal eindigen in het kerst voetbalverblijf van V.V. Sint Joost. Hier staat de pan met soep van oma te pruttelen voor de deelnemers. De organisatie verwacht eveneens een bezoek van de Kerstman. Nadat de tocht weer wordt vervolgd, is er na ongeveer 3,5 km een kleine gratis alcoholische versnapering. De geitenclub zorgt voor ludieke prijzen die aan dit wandelfestijn verbonden zijn. Na afloop kunnen alle indrukken van de wandeling en het prijzenfestival worden verwerkt in Café ’t Heukske. De wandeling is kindvriendelijk. Wandelschoenen worden door de geitenclub aanbevolen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →