Mekker-winterwandeling door Sint Joost

Het is afwachten of de winter zich laat zien tijdens de wandeling.

Het is afwachten of de winter zich laat zien tijdens de wandeling. © INGimage

Wie na de kerstdagen het binnenzitten beu is, kan op donderdag 27 december de pondjes er weer afwandelen. Op deze dag verzorgt Geiteclub Iris te Sint Joost de mekker-winterwandeling.

Vera Feltges

Er wordt gestart om 13.00 uur vanaf Café ’t Heukske aan de Rijksweg te Sint Joost. Iedereen is welkom bij deze wandelhappening. Wandelaars wordt wel geadviseerd om onderweg de ogen goed de kost te geven, want fotografie in combinatie met activiteiten/gebeurtenissen in 2018 zijn de rode raad bij de vragen/opdrachten. Dit jaar is er extra aandacht voor het natuurgebied Reigersbroek. De eerste helft van de tocht zal eindigen in het kerst voetbalverblijf van V.V. Sint Joost. Hier staat de pan met soep van oma te pruttelen voor de deelnemers. De organisatie verwacht eveneens een bezoek van de Kerstman. Nadat de tocht weer wordt vervolgd, is er na ongeveer 3,5 km een kleine gratis alcoholische versnapering. De geitenclub zorgt voor ludieke prijzen die aan dit wandelfestijn verbonden zijn. Na afloop kunnen alle indrukken van de wandeling en het prijzenfestival worden verwerkt in Café ’t Heukske. De wandeling is kindvriendelijk. Wandelschoenen worden door de geitenclub aanbevolen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee