Bevo verslaat koploper Bocholt

Print
Bevo verslaat koploper Bocholt

Afbeelding: De Limburger

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zaterdagavond in Bocholt in de BENE-League gewonnen van koploper Achilles Bocholt: 29-33.

Bevo kwam al binnen een minuut op een 2-0 achterstand en halverwege de eerste helft was het 10-5 voor de thuisploeg. Maar Bevo rechtte de rug en vocht zich terug. Vijf minuten voor rust was het gelijk en de Noord-Limburgers gingen met een voorsprong naar de kleedkamer (17-18).

In de tweede helft bouwde Bevo de voorsprong uit, maar desondanks bleef het heel spannend. Jeroen van den Beucken scoorde elfmaal, maar verzuimde het verschil vanaf de zeven meterlijn naar vijf te brengen (23-27). Bocholt kwam terug tot (28-29). Maar Bevo bleef knokken, ondanks dat Dario Polman met een zware kuitblessure uitviel. Bevo doet met de overwinning zeer goede zaken voor een ticket voor de Final Four van de BENE-League.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →