Muzikaal het jaar uit met Oliebollenconcert

Print
Muzikaal het jaar uit met Oliebollenconcert

Fanfare Wilhelmina uit Vlodrop is klaar voor het Oliebollenconcert. Afbeelding: VIA Limburg

Vlodrop -

Fanfare Wilhelmina uit Vlodrop blaast muzikaal het jaar uit met het Oliebollenconcert op vrijdag 28 december. Ze krijgen hierbij ondersteuning van gast fanfare St. Paulus uit Maria Hoop.

Traditionele fanfaremuziek wordt afgewisseld met muziek uit de kersttijd. Het jeugdorkest van Herkenbosch/Vlodrop laat tijdens dit concert eveneens kerstmuziek hand in hand gaan met muziek van Coldplay en Bryan Adams. Ook de leerlingmuzikanten van de Vlodropse fanfare zijn aanwezig tijdens dit concert. Tussen de muziekwerken door worden eindejaarsverhaaltjes voorgelezen. Tijdens de pauze worden oliebollen en wafels geserveerd als knipoog naar het nieuwe jaar. Het Oliebollenconcert begint om 20.00 uur in zaal Roerzicht aan de Grootestraat 36 in Vlodrop. De entree bedraagt € 5,-.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →