Kaartverkoop Méélse Vastelaoves Parade gestart

Print
Kaartverkoop Méélse Vastelaoves Parade gestart

Spèùtj Éllef verleden jaar op de Méélse Vastelaoves Parade. Afbeelding: C.V. De Kieveloeët

Meijel -

De Méélse Vastelaoves Parade, de bonte avond en -middag van weleer, staan op zaterdagavond 26 en zondagmiddag 27 januari op het programma van C.V. De Kieveloeët.

Spèùtj Éllef zal een sketch verzorgen, gericht op de Meijelse actualiteit. Vorig jaar verzorgde de groep de Meijelse buuttekampioenschappen die werden gepresenteerd door Frits Berben (vertolkt door Wout Slegers) en was Donald Trump (gespeeld door Hidde Knops) te gast in Meijel. Welke Meijelse actualiteit snijden ze dit jaar aan? En welke markante Meijelse types doen ze dit jaar na? Nieuw dit jaar is de invulling van enkele leden van toneelvereniging C.O.M. die de verschillende acts aan elkaar zullen praten. De dames van Let’s Do It zijn van de partij met een nieuwe dans en de winnaars van de Liedjesmiddig zullen hun nummer ten gehore brengen. Meervoudig Brabants buuttekampioen Rob Scheepers zal plaatsnemen in de ton. De middag wordt afgesloten door een muzikale verrassingsact waarbij Méélse carnavalsliedjes van vroeger en nu ten gehore worden gebracht. De kaartverkoop is gestart, online via www.kieveloeet.nl en via d’n Binger. De kaartjes kosten € 15,- (zaterdag) en € 12,50 (zondag).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →