Kaartverkoop Méélse Vastelaoves Parade gestart

Spèùtj Éllef verleden jaar op de Méélse Vastelaoves Parade.

Spèùtj Éllef verleden jaar op de Méélse Vastelaoves Parade. © C.V. De Kieveloeët

De Méélse Vastelaoves Parade, de bonte avond en -middag van weleer, staan op zaterdagavond 26 en zondagmiddag 27 januari op het programma van C.V. De Kieveloeët.

Vera Feltges

Spèùtj Éllef zal een sketch verzorgen, gericht op de Meijelse actualiteit. Vorig jaar verzorgde de groep de Meijelse buuttekampioenschappen die werden gepresenteerd door Frits Berben (vertolkt door Wout Slegers) en was Donald Trump (gespeeld door Hidde Knops) te gast in Meijel. Welke Meijelse actualiteit snijden ze dit jaar aan? En welke markante Meijelse types doen ze dit jaar na? Nieuw dit jaar is de invulling van enkele leden van toneelvereniging C.O.M. die de verschillende acts aan elkaar zullen praten. De dames van Let’s Do It zijn van de partij met een nieuwe dans en de winnaars van de Liedjesmiddig zullen hun nummer ten gehore brengen. Meervoudig Brabants buuttekampioen Rob Scheepers zal plaatsnemen in de ton. De middag wordt afgesloten door een muzikale verrassingsact waarbij Méélse carnavalsliedjes van vroeger en nu ten gehore worden gebracht. De kaartverkoop is gestart, online via www.kieveloeet.nl en via d’n Binger. De kaartjes kosten € 15,- (zaterdag) en € 12,50 (zondag).

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee