Jan-Rein Visscher ontvangt Pluim

Jan-Rein Visscher kreeg de ‘Pluim’ overhandigd door burgemeester Leppink.

Jan-Rein Visscher kreeg de ‘Pluim’ overhandigd door burgemeester Leppink. © VIA Limburg

Jan-Rein Visscher uit Hegelsom ontving vrijdag uit handen van burgemeester Leppink de ‘Pluim’. Dit vanwege zijn grote inzet voor Stichting IJsbaan Horst.

Vera Feltges

Jan-Rein Visscher is secretaris van de stichting en coördinator van de sponsoring rondom de ijsbaan. De stichting is voor meer dan de helft van haar inkomsten afhankelijk van sponsors. Dit is dan ook een van de grootste uitdagingen van het bestuur. Rond de bouw en exploitatie van de ijsbaan neemt Jan-Rein Visscher vijf weken vakantie om alles te coördineren. Hij is zelfs ’s nachts aanwezig om de wacht te houden bij de ijsbaan. Na een paar uurtjes slaap is hij vervolgens ook overdag weer het grootste deel van de partij. Dit doet hij allemaal vrijwillig. Het bestuur stelt dat zonder Jan-Rein Visscher het nagenoeg onmogelijk zou zijn om de ijsbaan draaiende te houden. Mede dankzij zijn inzet is het evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie.

De ‘Pluim’ is een persoonlijke waardering van de burgemeester voor inwoners, organisaties, verenigingen of instanties uit Horst aan de Maas.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee