Jan-Rein Visscher ontvangt Pluim

Print
Jan-Rein Visscher ontvangt Pluim

Jan-Rein Visscher kreeg de ‘Pluim’ overhandigd door burgemeester Leppink. Afbeelding: VIA Limburg

Hegelsom -

Jan-Rein Visscher uit Hegelsom ontving vrijdag uit handen van burgemeester Leppink de ‘Pluim’. Dit vanwege zijn grote inzet voor Stichting IJsbaan Horst.

Jan-Rein Visscher is secretaris van de stichting en coördinator van de sponsoring rondom de ijsbaan. De stichting is voor meer dan de helft van haar inkomsten afhankelijk van sponsors. Dit is dan ook een van de grootste uitdagingen van het bestuur. Rond de bouw en exploitatie van de ijsbaan neemt Jan-Rein Visscher vijf weken vakantie om alles te coördineren. Hij is zelfs ’s nachts aanwezig om de wacht te houden bij de ijsbaan. Na een paar uurtjes slaap is hij vervolgens ook overdag weer het grootste deel van de partij. Dit doet hij allemaal vrijwillig. Het bestuur stelt dat zonder Jan-Rein Visscher het nagenoeg onmogelijk zou zijn om de ijsbaan draaiende te houden. Mede dankzij zijn inzet is het evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie.

De ‘Pluim’ is een persoonlijke waardering van de burgemeester voor inwoners, organisaties, verenigingen of instanties uit Horst aan de Maas.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →