Mark Diemers: ‘Er is geïnformeerd bij zaakwaarnemer’

Mark Diemers in duel tegen Feyenoord.

Mark Diemers in duel tegen Feyenoord. © ANP Pro Shots

Hoe zit het nu met Mark Diemers? Wil hij in de winterstop weg zoals onlangs werd gesuggereerd of is de middenvelder van plan om het seizoen af te maken in Sittard?

Tim Geurts

Mark Diemers was daar zondag duidelijk over, wat hem betreft kan het alle kanten op. „Ik heb alleen gezegd dat als je het goed doet dat er dan clubs informeren bij je zaakwaarnemer. Bij mij is dat ook het geval. Maar concreet is er niks.”

Lees ook: Driemaal blijkt scheepsrecht voor Fortuna

Bij voorbaat nee zeggen tegen een vertrek in de winterstop doet Diemers niet. Tijdens de winterstop vertrekken is niet te snel volgens Diemers. „Een wintertransfer is niet altijd ideaal, maar als er zich een mooie kans voordoet en de club is tevreden met het transferbedrag... Als er iets moois voorbij komt, moet je daar als speler denk ik altijd voor open staan.”

Mocht Fortuna hem niet willen laten vertrekken dan is dat voor Diemers ook geen probleem. „Als ze zeggen ‘je moet nog minimaal een half jaar blijven’ dan doe ik dat met alle liefde. Want ik heb het hartstikke naar mijn zin hier.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee