Miljoenen kijkers zappen weg bij Sanne Wallis de Vries

Print
Miljoenen kijkers zappen weg bij Sanne Wallis de Vries

Sanne Wallis de Vries Afbeelding: ANP

Terwijl Heel Holland Bakt hard op weg is een nieuw kijkcijferrecord te vestigen, zappen kijkers massaal weg als de Sanne Wallis de Vries-show Sterke Verhalen begint. Zo’n 2,2 miljoen kijkers laten NPO 1 voor wat het is.

Sanne Wallis de Vries scoorde overigens niet heel slecht: ze trok met Sterke Verhalen nog altijd 1,1 miljoen kijkers. Maar dat is wel een voorzichtige score voor een programma dat met Heel Holland Bakt en zijn bijna 3,4 miljoen kijkers een goede inleider kent.

Heel Holland Bakt

Naar de ingestorte taart van Maroeska en de tranen van Liesbeth keken zondagavond 3.391.000 mensen, bijna een record. De finale van de vorige reeks trok tot nu toe de meeste kijkers, vorig jaar oktober zagen 3.441.000 miljoen Nederlanders hoe Hans de bakwedstrijd van Omroep MAX won.

Top drie

Heel Holland Bakt voert net als vorige week de kijkcijfertop van de Stichting KijkOnderzoek aan. Voor de tweede week op rij blijven de (mis)baksels de concurrentie ver voor. Het NOS Journaal van 20.00 uur volgt met 2.633.000 kijkers op de tweede plek, Studio Sport Eredivisie maakt de top drie compleet met 2.453.000 kijkers.