Oudejaarsconcert met Davina Michelle & Trijntje Oosterhuis

Print

Afbeelding: Maastricht Marketing

Om het jaar op spetterende wijze af te sluiten komt Trijntje Oosterhuis op 30 december naar winkelcentrum Mosae Forum voor een speciaal en gratis Oudejaarsconcert. De bekende zangeres komt voor deze gelegenheid voor het eerst in jaren terug naar Maastricht om 2018 samen met de bewoners van de stad en bezoekers van Magisch Maastricht feestelijk af te sluiten.

Het is 30 december: de kerstdagen zijn voorbijgevlogen, de laatste week van Magisch Maastricht breekt aan en 2018 wordt langzaamaan afgesloten. Gelukkig kun je de voorlaatste dag van het jaar nog even goed nagenieten van de decembersfeer dankzij een spectaculaire jaarafsluiting als  onderdeel van Magisch Maastricht: het Oudejaarsconcert van Trijntje Oosterhuis. Het is ondertussen alweer jaren geleden dat Trijntje in Maastricht optrad. 

Trijntje Oosterhuis: een echte vakvrouw 
Lang geleden richtte Trijntje samen met haar broer Tjeerd de groep Total Touch op. Samen maakten zij in de jaren negentig furore met hits als 'Somebody Else’s Lover' en 'I’ll Say Goodbye'. Maar ook jongere generaties zijn bekend met Trijntje: ze trad meerdere keren op bij De Beste Zangers van Nederland, was jurylid bij The Voice of Holland, maakte deel uit van Ladies of Soul en heeft een onwijs succesvolle solocarrière. Volgend jaar viert zij haar 25-jarig jubileum met een bijzondere show in Ziggo Dome. Op 30 december zul je alvast een voorproefje krijgen van deze jubileumshow. Tijdens haar Oudejaarsconcert in Mosae Forum zullen nummers voorbijkomen uit alle fases van Trijntjes carrière – niemand zal stil kunnen blijven staan. 

Laat je inpakken door Davina Michelle en Hans Dulfer 
Hans Dulfer (13:30 tot 14:30 uur) en Davina Michelle (15:00 tot 15:30 uur) zullen op 30 december toewerken naar het speciale optreden van Trijntje. Hans Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige saxofonisten die al sinds de jaren negentig in het vak zit. Onder leiding van Planet-T, jazzpianist Coen van Dam, zal hij Mosae Forum bedienen van een swingende live-act. Zangeres Davina Michelle scoorde een nummer één hit met haar cover van Duurt Te Lang en kent Trijntje doordat ze samen deelnamen aan De Beste Zangers van Nederland. Ze maakt muziek die voor jong en oud herkenbaar is en iedereen energie geeft. Tijdens het Oudejaarsconcert speelt ze akoestisch waarmee ze heel Maastricht zal inpakken. 

Een bijzonder Oudejaarsconcert 
Om 16:00 uur zal Trijntje zelf de bühne betreden in een unieke setting. Waar Maastricht normaal komt shoppen in Mosae Forum, wordt het winkelcentrum voor deze gelegenheid volledig  omgebouwd tot een concertlocatie. Je staat midden tussen alle knusse versiering van Magisch Maastricht en er zijn foodtrucks waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Ook is het concert gratis toegankelijk, zodat Maastricht samen met ál haar bewoners en bezoekers kan genieten van dit Oudejaarsconcert. Wil jij samen met Trijntje Oosterhuis de jaarafsluiting vieren? Op zondag  30 december van 16:00 tot 16:40 uur geeft zij een spetterend einde aan 2018. Meer informatie over dit concert vind je hier. 


Informatie over Magisch Maastricht én alle laatste programma items vind je op www.magischmaastricht.nl.