Michelin ontneemt Limburg vier sterren

Print
Michelin ontneemt Limburg vier sterren

Afbeelding: iStock

De vreugde over de twee nieuwe Michelin sterren voor Sabero in Roermond wordt overschaduwd door het verlies van vier sterren voor Limburg. Château Neercanne in Maastricht moet na 34 jaar zijn ster inleveren. Ook Aubergine in Steyl en Cucina del Mondo in Heerlen moeten hun ster inleveren, Bretelli in Weert, dat ook een ster had, sloot vorige maand zijn deuren,

Limburg telt nu in totaal 8 restaurants met een Michelinster, waarvan twee restaurants met twee sterren: Beluga in Maastricht (sinds 2005) en Sabero in Roermond (sinds maandag). 

Zes restaurants hebben één ster: Tout à Fait, Maastricht (2002), Valuas, Venlo (2006), Brienen aan de Maas, Well (2007)  One, Roermond (2010), De Leuf, Ubachsberg (2014) en Da Vinci in Maasbracht (2017).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen