Toneel ‘B&B Behei en Besjuutepap’ in Amstenrade, Heerlerheide en Oirsbeek

© Toneelvereniging Ongeros

Toneelvereniging Ongeros uit Amstenrade speelt binnenkort ‘B&B Behei en Besjuutepap’, een blijspel van Rob Vriens, in het Limburgs vertaald door Pieter Roberts in regie van Maurice van Straten.

Door Redactie

In ‘B&B Behei en Besjuutepap’ wordt het publiek meegenomen naar een rustig dorpje in Limburg, het dorpje waar Kaat met haar zoon Pieter op een boerderij woont. Ze besluiten het tuinhuis tot bed and breakfast om te toveren om zo de stilte in huis te doorbreken en een extra zakcentje te verdienen. De eerste drie gasten, oma, dochter en kleindochter, staan al snel voor de deur. Dit verblijf verloopt echter niet geheel zoals verwacht… ‘Ongenode gasten’ maken het Kaat niet makkelijk dit gastenverblijf te runnen. Oude en nieuwe liefdesperikelen steken de kop op en depressies moeten worden overwonnen. Een opeenstapeling van geheimen, misverstanden, ruzies en romantiek in een avondvullend blijspel, aldus Toneelvereniging Ongeros.

Er zijn voorstellingen in Gemeenschapshuis Oud Dorp in Amstenrade op 5, (première), 12, 13, 19 en 20 januari, in het Corneliushuis in Heerlerheide op 23 en 24 maart en in Partycentrum de Oirsprong in Oirsbeek op 30 en 31 maart. De zaterdagvoorstellingen starten om 20.00 uur, de zondagvoorstellingen om 19.00 uur. Reserveren via tel. 06-28298606 en www.ongeros.nl; kaarten zijn ook te koop bij Sigarenspeciaalzaak Twan Senden (entree: € 9).

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal