Elektrische rolstoel zorgt voor brand in appartementencomplex Venlo

Print
Elektrische rolstoel zorgt voor brand in appartementencomplex Venlo
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Een elektrische rolstoel was maandagavond laat de oorzaak van een brand In appartemententcomplex ‘The Bank’ aan de Spoorstraat in Venlo.

De brandweer was met meerdere voertuigen ter plaatse. De brand woedde op de derde en vierde verdieping van het complex in de Venlose binnenstad. Het complex werd ontruimd. Een deel van de bewoners mocht later terug, een aantal moest de nacht elders doorbrengen, bij familie of in een hotel. Even voor middernacht liet de brandweer weten dat de brand was geblust. Er raakte niemand gewond.

Hoogwerker
De brandweer kreeg om kwart over elf meerdere meldingen van een brand op de derde verdieping van het appartementencomplex. Die woedde in het trappenhuis nabij de liften die gepaard ging met grote rookontwikkeling. Door de grootte van het complex en omdat mogelijk veel mensen geëvacueerd moesten worden, maakte de brandweer er al snel een 'grote brand' van. Door de rook waren zes mensen het dak op gevlucht. Zij zijn hier met een hoogwerker vanaf gehaald.

Elektrische rolstoel zorgt voor brand in appartementencomplex Venlo

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje