Schinnen

Schinnen neemt afscheid met Wintercircus

Print
Schinnen neemt afscheid met Wintercircus

Het Wintercircus is de afsluiting van ‘Dag Schinnen Hallo Beekdaelen’ Afbeelding: ANP

Zuid-Limburg / Schinnen -

Aan de festiviteiten rondom Dag Schinnen Hallo Beekdaelen’ komt een einde. Vanavond en morgen, 18 en 19 december, vinden twee voorstellingen van het Wintercircus plaats en er zijn nog kaarten.

Onder de noemer ‘Dag Schinnen Hallo Beekdaelen’ zijn in 2018 verschillende activiteiten georganiseerd, om samen feestelijk afscheid te nemen van gemeente Schinnen. Het Wintercircus is het slot hiervan. Vanavond is om 19.00 uur de eerste voorstelling, woensdag 19 december staat om 15.00 uur de laatste gepland. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Gasterie de Dobbelsteyn in Doenrade, Hoes en Haard in Oirsbeek, Snackpoint Puth, Sigarenspeciaalzaak Senden in Amstenrade en het gemeentehuis Schinnen.

Tijdens het Wintercircus verzorgt Circus Barones de voorstellingen. De tent is opgezet op Park de Oirsprong in Oirsbeek. Donderdag vindt er nog een besloten voorstelling plaats voor personeel en vrijwilligers. De gemeente waarschuwt tussen 20.00 en 21.00 uur voor eventuele geluidsoverlast rondom park de Oirsprong.