OLS Sevenum heeft 1500 vrijwilligers nodig

Print
OLS Sevenum heeft 1500 vrijwilligers nodig

Voor plaatsen schietbomen zijn vrijwilligers nodig. Afbeelding: Jeroen Kuit

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / Noord-Limburg -

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) dat in 2019 in Sevenum wordt gehouden, heeft zo’n 1500 vrijwilligers nodig om het feest lekker te laten draaien.

Verenigingen in Horst aan de Maas krijgen begin januari een brief in de bus met uitleg hoe ze de schutters op die zevende juli tijdens het OLS kunnen helpen. Ook zit er meteen een uitnodiging bij voor een informatieavond op 31 januari.

Tent

Speciaal voor deze gelegenheid komt er een tent op het Raadhuisplein in Sevenum te staan, waar vanaf 19.30 tekst en uitleg wordt gegeven aan iedereen die graag wil helpen tijdens het grootste schuttersfeest van het jaar. Want ook mensen die niet zijn aangesloten bij een vereniging, zijn welkom.

Vereniging

Wel is het zo, dat alle mensen die komen helpen dat doen voor een plaatselijke vereniging. De opbrengsten van het OLS Sevenum zal hierdoor grotendeels direct terugstromen naar het plaatselijke verenigingsleven, meldt de organisatie.