Honderden euro’s voor Serious Request met wafelactie

Print
Honderden euro’s voor Serious Request met wafelactie

Maichel van Dreumel deelt wafels uit in de raad van Bergen. Afbeelding: Maasduinencentraal

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Dik vierhonderd euro haalde Maichel van Dreumel, die in een woongroep van Dichterbij in Bergen woont, dinsdag overdag op voor de eindejaarsactie van 3FM Serious Request.

Daarvoor moest Maichel wel dik vierhonderd wafels bakken en verkopen. De gemeenteraad van Bergen, die dinsdagavond vergaderde, deed daar nog eens honderd euro bovenop. Als dank kregen de raadsleden en het college van Burgemeester en Wethouders een gratis wafel.

3FM Serious Request heeft drie mogelijke doelen uitgekozen voor besteding van de centen die de komende week worden ingezamel: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland, noodhulp bij oorlog en conflicten. Maichel koos voor de reanimatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen