Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Een restaurant-imperium dankzij Goede Tijden

Een restaurant-imperium dankzij Goede Tijden

Afbeelding: Loraine Bodwewes

Dimphy Roufs (38) opende op haar 24ste haar eerste, eigen restaurant. Veertien jaar later staat de teller op vier en dient haar vijfde zich aan. „Ik heb nu meer vrije tijd dan toen ik één zaak had.”

Vier restaurants, een aparte voorbereidingskeuken, 185 man personeel én een vijfde zaak op komst. Hoe houdt u dat allemaal vol?

„Door taken te delegeren en jezelf misbaar te maken.”

Misbaar? Als eigenaar hoor je toch het gezicht van de zaak te zijn?

„Als je één zaak hebt wel, maar bij meerdere zaken werkt dat niet. Want als ik het gezicht van de zaak zou zijn, zou ik er in de beleving van de gasten nooit zijn. En dat wil je ook niet. Nu kennen de meeste klanten me niet. Alleen de vaste gasten van Luna ...