Wegen binnen het Vijlenerbos gesloten

Print
Wegen binnen het Vijlenerbos gesloten

Afbeelding: Lezersfoto:

Vijlen -

Wegen in de buitengebieden van de gemeente Vaals, met name binnen het Vijlenerbos, worden met de daar geplaatste slagbomen in verband met de te verwachten gevaarlijke verkeerssituaties afgesloten.

In een gesprek met de ondernemers in het buitengebied werd het College van de gemeente Vaals gevraagd deze afsluiting wat creatiever te benaderen.

“Normaal gaan deze wegen dicht en blijven ze dicht, ongeacht de weerstoestand” aldus wethouder John Coenen, “maar nu is ons verzocht er een beetje rekening te houden om bij beter weer die balken weer aan de kant te schuiven om de bereikbaarheid te vergroten.”

De weg van Vijlen naar ‘Buitenlust’ blijft echter open. Men kan vanuit de Groeneweg doorrijden tot ‘Buitenlust’, maar links afslaan daar is in deze periode niet meer mogelijk.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →