Veroorzaker ongeval in Deurne was dronken, tractorbestuurder zwaargewond met traumaheli mee

Print
Veroorzaker ongeval in Deurne was dronken, tractorbestuurder zwaargewond met traumaheli mee
Neerkant / Helenaveen -

De 31-jarige man die zaterdagochtend op de Liesselseweg in Deurne met een bestelbus achterop een tractor reed, was dronken. De 50-jarige tractorbestuurder raakte bij het ongeluk zwaargewond en is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus is aangehouden.

De 31-jarige man uit Liessel had een promillage van ruim 1 promille te hebben. Hij reed rond 08.00 uur achterop de tractor. Hierbij kantelde de tractor en werd de bestuurder uit het voertuig geslingerd. De tractor liep grote schade op. De bestuurder van de bestelbus zou niet gewond zijn geraakt bij de botsing. Hij is aangehouden en door de politie meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek hij meer dan de dubbele toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

De straat was tijdelijk afgezet voor onderzoek. De tractor en bestelbus zijn inmiddels weggetakeld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →