Beugelclub ‘De Kuiters’ start training voor beginners

Print
Beugelclub ‘De Kuiters’ start training voor beginners

Beugelen, iets voor u? Afbeelding: BC De Kuiters

Tegelen -

Altijd al willen leren beugelen? Beugelclub ‘BC de Kuiters 1933’ start in de tweede week van januari op maandagavond met een training voor beginners.

Deelnemers hebben dan de mogelijkheid om een uurtje onder deskundige leiding van 18.30 tot 19.30 uur met de beugelsport kennis te maken. Drie trainingen zijn gratis bij te wonen, hierna wordt bekeken of de sport bevalt en wat verder de mogelijkheden zijn. Bij voldoende deelname is de start op maandag 14 januari. Het clubgebouw is gevestigd aan de St. Vincentiusstraat 5 in Tegelen. Aanmelden kan bij Jan Klerken, tel. 06-30490731. Of op donderdag op de beugelbaan zelf, tussen 14.00 en 16.00 uur, tel. 077-3730399

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen