Mooie opbrengst kerstmarkt BS Megelsheim

Print
Mooie opbrengst kerstmarkt BS Megelsheim

Een mooi bedrag voor het goede doel. Afbeelding: BS Megelsheim

Meerlo -

De kerstmarkt van Basisschool Megelsheim leverde een mooi bedrag op voor het goede doel.

Op de Kerstmarkt in de Meerlose basisschool werden op donderdag 20 december allerlei zaken verkocht voor het goede doel. Dat stond dit keer in het teken van de SamenLoop voor Hoop, die komend voorjaar in Horst aan de Maas plaatsvindt. Onder andere zelfgemaakte kerststukjes en wafels werden aan de man gebracht bij de uitgenodigde familieleden. De school was door de leerlingen geheel in stijl aangekleed, er was live muziek en de Kerstman en SamenLoop-mascotte SAM waren aanwezig. Op vrijdagochtend werd het geld geteld en bleek dat er maar liefst €1554,05 was verzameld.

SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas is een 24 uurs estafettewandeling die op 25 en 26 mei wordt gehouden in Meerlo. Teams kunnen zich hier inschrijven . De opbrengst komt geheel ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →