Nieuwjaarsconcert Harmonie De Vriendenkrans

Print
Nieuwjaarsconcert Harmonie De Vriendenkrans

De Vriendenkrans luidt het nieuwe jaar muzikaal in. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Heel -

Harmonie De Vriendenkrans luidt het nieuwe jaar muzikaal in met een nieuwjaarsconcert. Op zondag 6 januari in CC Don Bosco in Heel spelen het jeugdensemble, de jeugdharmonie en het ‘grote’ orkest.

Het jeugdensemble o.l.v. Marieke Smeets bijt het spits af om 14.00 uur in de foyer. Daarna is op het podium in de grote zaal, de jeugdharmonie o.l.v. Stan Beckers aan de beurt. De jeugdharmonie heeft een heel gevarieerd programma voorbereid. Van een jazzy stuk waarin vier solisten toehoorders mee naar Dixieland nemen, naar het dramatische ‘Skyfall’, met zang door Lissy Smeets, tot ‘River flows in you’ begeleid op keyboard door Jamie Koolen.

Dan neemt na een korte pauze ‘de grote harmonie’ o.l.v. Martien Maas plaats op het podium. De harmonie gaat via Noorwegen (‘Entry of the Boyards’, naar Armenië, met Armeense dansen en door naar Spanje (‘La leyenda del beso’ en nog verder. Na afloop is er nog een nazit met meer live muziek door Duo Quinn.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →