Oecumenische oudejaarsviering in de Ursulakapel

Print
Oecumenische oudejaarsviering in de Ursulakapel

Elkaar ontmoeten bij de eindejaarsviering. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Met als thema ‘Vertrouwen’ houdt de Raad van Kerken een oecumenische oudejaarsviering

Maandag 31 december om 18.30 uur is de Ursulakapel aan de Voogdijstraat 24 in Roermond de locatie voor deze viering. In deze viering, georganiseerd door de Raad van Kerken, zullen deken Mgr. R. Merkx (St. Christoffelparochie), ds. J. van den Berg – Meelis (Protestantse Gemeente Roermond), Kapl. G. Dölle (St. Michaëlparochie in Herten), pastor P. ten Hacken en dhr. H. van Heugten (Basisgroep Jonge Kerk) voorgaan. Het thema is ‘Vertrouwen’. Gezamenlijk worden eenvoudige liederen gezongen en kan men luisteren naar meditatieve muziek van Karl Jenkins. Dhr.J. Steenbrink zorgt voor muzikale ondersteuning op de vleugel. Na de viering is er gelegenheid om bij een kop koffie of thee van een wafel te genieten en met elkaar van gedachten te wisselen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen