Jeugdige sporters gehuldigd in circustent

Print
Jeugdige sporters gehuldigd in circustent

Maar liefst 850 jeugdige sporters worden gehuldigd. Afbeelding: IngImage

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Zuid-Limburg -

Tijdens de Dag der Jeugdsportkampioenen, 28 december, worden 850 sporters in de leeftijd tot en met achttien jaar gehuldigd.

Het gaat om sporters of teams, afkomstig uit Sittard-Geleen, die afgelopen jaar kampioen werden. De huldiging vindt plaats in de tent van het Limburgse Kerstcircus en de jeugdige sporters hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Tijdens de avond ontvangen ze uit handen van vertegenwoordigers van het gemeentebestuur en mountainbiker Milan Vader een herinneringsmedaille.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen