Activiteiten aanmelden voor Geluksweek in Roerdalen

Print
Activiteiten aanmelden voor Geluksweek in Roerdalen

Geluk schuilt vaak in kleine dingen. Afbeelding: Klein Geluk Roerdalen

Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje -

Rondom de internationale Dag van het Geluk, die plaatsvindt op 20 maart, wordt in Roerdalen een complete Geluksweek gehouden. De initiatiefnemers zijn op zoek naar belangstellenden die een activiteit willen organiseren.

Voor en door inwoners

Van 18 tot en met 24 maart 2019 worden in heel Roerdalen activiteiten gehouden rondom het thema geluk. “Iedereen kan vanuit zijn eigen talent een bijdrage leveren. Speelt u een instrument? Maak dan met uw vereniging muziek op een geluksplek. Bent u een ondernemer? Stel dan uw locatie ter beschikking voor een activiteit. Vertelt u graag verhalen of geeft u yogalessen? Geef dan een workshop”, aldus een van de initiatiefneemsters.

“De activiteiten moeten raakvlakken hebben met het vergroten van geluk. Belangstellenden moeten er bovendien gratis of tegen een kleine vergoeding aan kunnen deelnemen. Na aanmelding dient men zelf aan de slag te gaan met de organisatie van de activiteit. Samen organiseren mag ook. Het zogenaamde geluksteam coördineert de week en zorgt voor de overkoepelende promotie.”

Meer ‘Klein Geluk’

“Wij willen klein geluk voor meer mensen in Roerdalen makkelijker bereikbaar maken. Door en voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Met activiteiten op het gebied van welzijn, zingeving, gezondheid, cultuur, educatie, toerisme en onze samenleving. Hierdoor ontstaan verbindingen in heel Roerdalen. Het hele jaar door en met een speciale Geluksweek in maart.”

Activiteit kunnen tot 31 december worden doorgegeven via het aanmeldformulier.

Klik hier voor meer informatie. Vragen stellen kan via het e-mailadres kleingeluk@roerdalen.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →