Sevenumse schutters planten ‘un echte Boeëm’

Print
Sevenumse schutters planten ‘un echte Boeëm’

Bomen bij de entree van het OLS 2019. Afbeelding: Groengroep Sevenum

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / Noord-Limburg -

De schutters van Sint Sebastianus in Sevenum hebben ‘un echte boeëm’ geplant. Het gaat om een koningslinde die de schutters hebben gekregen.

Het zestal van Sint Sebastianus heeft het Oud Limburgs Schuttersfeest in 2018 gewonnen en mag het feest daarom in 2019 organiseren. Tijdens de receptie waarbij het winnende zestal in het zonnetje is gezet, heeft de schutterij van een lokale ondernemer een echte boom gekregen. Deze koningslinde staat nu op de plek waar straks de entree van het OLS 2019 komt te liggen. Ook hebben de schutters er drie kersenbomen geplant.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen