Jaarvergadering van meivereniging ‘De Getrouwden’ in Schinveld

Print
Jaarvergadering van meivereniging ‘De Getrouwden’ in Schinveld

De leden van meivereniging ‘De Getrouwden’ nemen elk jaar deel aan de dennenstrijd met ‘De Jonkheid’. Afbeelding: Eigen foto

Zuid-Limburg / Schinveld -

Meivereniging ‘De Getrouwden’ Schinveld houdt haar jaarvergadering op zaterdag 12 januari in Café De Kem, gelegen aan Kem 27. Aanvang is om 20.30 uur.

Er wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar, maar ook vooruitgekeken naar het komende seizoen. Op deze algemene ledenvergadering zal onder andere de nieuwe werkgroep worden gekozen. Deze werkgroep bepaalt gedurende de ‘dennenstrijd’ met ‘De Jonkheid’ de tactiek, strategie en verstopplaatsen aan de zijde van ‘De Getrouwden’.

Versterking

Meivereniging ‘De Getrouwden’ is nog op zoek naar versterking. De vereniging bestaat uit gehuwde of samenwonende personen, die minimaal 25 jaar of ouder zijn en zijn geboren, of woonachtig zijn in Schinveld.

Nieuwe leden kunnen zich opgeven bij voorzitter Arcèn Bruls via tel. 06-13065268. Voor meer informatie over de vereniging en de traditie van de dennenstrijd, kunnen geïnteresseerden terecht op de Facebookpagina van de vereniging.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →