Hulpactie voor Venloos gezin in nood

Print
Hulpactie voor Venloos gezin in nood

Monique Janssen (links) van Schuldhulpmaatje Venlo met het hulpvaardige team van Tapijtcentrum Nederland. Afbeelding: Schuldhulpmaatje Venlo

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Noord-Limburg -

Met hulp van Tapijtcentrum Nederland heeft Schuldhulpmaatje Venlo een Venlose familie uit de brand geholpen. Het bedrijf levert kostenloos vloerbedekking en voorkomt daarmee dat het gezin in zijn nieuwe huis op een betonnen vloer moet gaan wonen.

Schuldhulpmaatje helpt jaarlijks zo’n honderd inwoners van de gemeente Venlo die door schulden in de problemen zijn geraakt of meer grip willen krijgen op hun financiële situatie. Monique Janssen, één van de vrijwilligers die voor deze organisatie actief zijn, helpt het Venlose gezin dat onder meer als gevolg van gezondheidsproblemen noodgedwongen moet verhuizen maar hiervoor geen geld heeft. Het gezin zou daardoor op een betonnen vloer moeten gaan wonen, wat vanwege de gezondheidsproblematiek onwenselijk is. Janssen trok daarom de stoute schoenen aan en stapte binnen bij Tapijtcentrum Nederland, waar ze een gewillig oor vond bij bedrijfsleider Nico van Casteren. Hij bood meteen aan om de getroffen familie tegemoet te komen. Een inzamelingsactie onder de medewerkers leverde genoeg geld op om de vloer te bekostigen. De rest van het bedrag werd betaald door de hoofdvestiging van Tapijtcentrum Nederland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →