Fikse brand laat sporen na op recreatiepark in Soerendonk

Print
Fikse brand laat sporen na op recreatiepark in Soerendonk

Een chalet op het recreatiepark brandde volledig uit. Afbeelding: ED/Bert Jansen

Soerendonk - Op Recreatiepark Slot Cranendonck is maandagavond omstreeks 20.00 uur brand uitgebroken. De brandweer kon niet voorkomen dat een chalet op het Soerendonkse park volledig uitbrandde. Ook een naastgelegen schuurtje overleefde de brand niet.

Campinggasten stelden hun kerstavond wel anders voor toen zij het huisje plotseling in brand zagen staan. Ze trokken direct aan de bel bij de campingeigenaar en schakelden de hulpdiensten in. Die konden niet voorkomen dat een naastgelegen schuurtje eveneens zwaar beschadigd raakte en als verloren beschouwd mag worden.

Wél wist de brandweer, die ter plaatse was met een tankaoutspuit en een waterwagen, te voorkomen dat de brand verder oversloeg op andere gebouwen.

Onderzoek van de politie, die met drie eenheden naar Strijperdijk 9 in Soerendonk raasde, moet uitwijzen wat de oorzaak van de ferme brand is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →