Rapper bevestigt babynieuws: (Lil’) kleine op komst

De foto die de rapper dinsdagmiddag deelde op social media.

De foto die de rapper dinsdagmiddag deelde op social media. © Instagram Lil’ Kleine

Het gonst al eventjes van de geruchten dat Lil’ Kleine (26) en verloofde Jaimie Vaes een zoontje verwachten. Nu hebben de twee dat bevestigd door een kiekje van de echo te delen op Instagram. ‘It’s a boy’, schrijft de blije rapper daarbij.

AD/Naz Taha

Maandag meldde RTL Boulevard al dat Lil’ Kleine volgend jaar een zoontje verwacht. De showbizzrubriek baseerde dat op een video op Instagram dat naderhand weer door Lil’ Kleine was verwijderd. Op het filmpje was te zien hoe Jaimie trots tijdens een diner met vrienden de foto’s van de echo laat zien, waarna de rapper haar stevig vastpakt.

Bevestiging

Dinsdagmiddag deelde de rapper een foto van de echo op Instagram met de tekst ‘It’s a boy’, waarmee hij officieel bevestigt dat hij papa wordt van een jongetje.

De Amsterdamse rapper is nu iets meer dan een jaar samen met de 29-jarige styliste. De tortelduifjes hebben plannen om in 2019 te gaan trouwen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee