Rapper bevestigt babynieuws: (Lil’) kleine op komst

Print
Rapper bevestigt babynieuws: (Lil’) kleine op komst

De foto die de rapper dinsdagmiddag deelde op social media. Afbeelding: Instagram Lil’ Kleine

Het gonst al eventjes van de geruchten dat Lil’ Kleine (26) en verloofde Jaimie Vaes een zoontje verwachten. Nu hebben de twee dat bevestigd door een kiekje van de echo te delen op Instagram. ‘It’s a boy’, schrijft de blije rapper daarbij.

Maandag meldde RTL Boulevard al dat Lil’ Kleine volgend jaar een zoontje verwacht. De showbizzrubriek baseerde dat op een video op Instagram dat naderhand weer door Lil’ Kleine was verwijderd. Op het filmpje was te zien hoe Jaimie trots tijdens een diner met vrienden de foto’s van de echo laat zien, waarna de rapper haar stevig vastpakt.

Bevestiging

Dinsdagmiddag deelde de rapper een foto van de echo op Instagram met de tekst ‘It’s a boy’, waarmee hij officieel bevestigt dat hij papa wordt van een jongetje.

De Amsterdamse rapper is nu iets meer dan een jaar samen met de 29-jarige styliste. De tortelduifjes hebben plannen om in 2019 te gaan trouwen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →